عوامل موفقیت در کسب و کار از جمله مواردی است که آگاهی از آن میتواند در موفقیت کارآفرینان بسیار تاثیرگذار باشد. رکن اصلی دستیابی به موفقیت در کسب و کار، آشنایی با عواملی است که در این مسیر، راهنمای درستی برای ما هستند.
یکی از راههای جالب جلوگیری از شکست در کسب و کار، مطالعه در زمینه دلایل شکست کارآفرینان است. با مطالعه در این زمینه شما میتوانید از تجربههای کارآفرینان شکست خورده ایرانی استفاده کرده و گامهای مطمئنتری در مسیر موفقیت کسب و کار خود بردارید.
با توجه به مواردی که در فوق ذکر کردیم آشنایی با عوامل موفقیت در کسب و کار برای هر کارآفرینی که قصد دارد در این زمینه به موفقیت برسد، امری حیاتی است. یکی از دلایل شکست در کسب و کار ناآگاهی در این زمینه است.
پس اگر شما نیز جزو آن دسته از کارآفرینانی هستید که قصد دارند بر آگاهی خود در این حوزه بیفزایند با این مطلب از سایت آکادمی هفت همراه باشید، چراکه آکادمی هفت در این مقاله قصد دارد بهطور کامل به بررسی دلایل شکست و موفقیت کارآفرینان بپردازد.

کارآفرین کیست؟
پیش از آنکه به بررسی عوامل موفقیت در کسب و کار بپردازیم بهتر است ابتدا بهطور مختصر با مفهوم کارآفرینی و کارآفرین آشنا شوید. کارآفرین فردی است که یک ایده را به واقعیت تبدیل میکند.
درواقع کارآفرین با هدف کسب سود بیشتر یک کسب و کار جدید را راهاندازی میکند، این مسئله باعث به وجود آمدن یک فرصت شغلی جدید در صنعت برای افراد بیکار میشود که درنتیجه آن، تعریف کارآفرینی شکل خواهد گرفت.
مقدمه هر پیروزی شکست است
حتماً تا به حال جمله “مقدمه هر پیروزی شکست است” به گوشتان خورده است. البته حتماً لازم نیست این شکست برای شخص شما اتفاق افتاده باشد بلکه درس گرفتن از شکست های دیگران نیز میتواند مقدمه موفقیت شما را بچیند.
باتوجه به همین مسئله یکی از عوامل موفقیت در کسب و کار مطالعه تجربههای کارآفرینان شکست خورده ایرانی است؛ این مسئله میتواند به عنوان چراغ راهی باشد که در مسیر موفقیت راه شما را روشن خواهد کرد.
با دانستن دلایل شکست کارآفرینان، به راحتی قادر خواهید بود عوامل موفقیت در کسب و کار خود را شناسایی کرده و در مسیر درست گام بردارید. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی این عوامل بپردازیم.

چگونه یک کارآفرین موفق باشیم؟
همه کارآفرینان با رویای موفقیت قدم در مسیر کسب و کار جدید خود میگذارند اما همه آنها توانایی و عملکرد لازم برای دستیابی به این هدف را نخواهند داشت. برای موفقیت در هر کسب و کاری باید در زمینه عوامل موفقیت در آن کسب و کار مطالعه کافی داشته باشید و با دلایل شکست کارآفرینان آشنا شوید.
با توجه به این مسئله در ادامه به بررسی مهمترین عوامل موفقیت در کسب و کار خواهیم پرداخت.
بکارگیری تکنولوژی در کسب و کار
در دنیای امروز بخش زیادی از زندگی روزانه مردم با تکنولوژی پیوند خوردهاست و این پیوند باتوجه به رشد روزافزون تکنولوژی روز به روز عمیقتر میشود. باتوجه به همین مسئله افرادی که در کسب و کار خود از فناوریهای نوین استفاده میکنند احتمال کسب موفقیت آنها بیشتر است.
کسب و کارهایی که برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان خود از تکنولوژی استفاده میکنند، نسبت به کسب و کارهایی که همچنان به روشهای ستنی پایبند هستند، بهرهوری بیشتری خواهند داشت.
بکارگیری عنصر خلاقیت در کسب و کار
یکی از مهمترین عوامل موفقیت در زندگی خلاقیت است. عنصر خلاقیت قادر به کوتاهتر کردن مسیر دستیابی به موفقیت است. لازم بهذکر است که شما برای افزایش انرژی بالقوه کسب و کارتان نیازمند استفاده از این عنصر خواهید بود. افراد خلاق همیشه با موفقیت بیشتری کسب و کار خود را اداره میکنند.
اهداف مشخص
اهداف کسب و کارتان را مشخص کنید، چراکه این مسئله یکی از مهمترین عوامل موفقیت در کسب و کار است. با مشخص نمودن اهداف و طرحهای کسب و کارتان شانس موفقیت خود را دوچندان خواهید کرد.
سختکوشی
برای موفقیت در هر زمینه باید سختکوش و ثابت قدم باشید، فقط در اینصورت قادر به دستیابی به اهداف خود خواهید بود. یکی از دلایل شکست کارآفرینان نداشتن سختکوشی و اهمال کاری در مسیر دستیابی به اهدافشان است.
رهبری و هوش
از دیگر عوامل موفقیت در کسب و کار حضور یک رهبر کاربلد و منظم برای هدایت و رهبری شرکت است. رهبری که بتواند با آمادهسازی یک طرح کسب و کار مشخص، کارمندان را برای دستیابی به اهداف شرکت رهبری کند، نقش بسزایی در موفقیت شرکت خواهد داشت. یک رهبر هوشمند با استفاده از هوش خود قادر به مدیریت تیم، در هر شرایطی است.
حال که به عوامل موفقیت در کسب و کار آشنا شدید، زمان آن رسیده است که به بررسی دلایل شکست کارآفرینان بپردازیم.

عوامل زمینهساز شکست کسب و کار
با بکارگیری عوامل موفقیت در کسب و کار که پیشتر به آنها اشاره کردیم، میتوانید از شکست در کسب و کار خود جلوگیری کنید و جزو کارآفرینان شکست خورده ایرانی نباشید. اگر شما به مطالعه در زمینه عملکرد کارآفرینان شکست خورده ایرانی بپردازید، متوجه خواهید شد که برخی رفتارها در میان آنها مشترک است. در ادامه به بررسی این عوامل خواهیم پرداخت.
عدم برنامهریزی
بدون داشتن برنامهریزی مشخص، درواقع برای شکست برنامهریزی کردهاید. عدم برنامهریزی منجر به بینظمی خواهد شد که این مسئله باعث میشود کارهای شما با کمترین کیفیت ممکن انجام شود.
عدم شناخت کافی از بازار
شما باید بازار هدف، رقبا، مشتریان و تمامی مواردی را که در ارتباط با کسب و کارتان است بشناسید. عدم شناخت هر کدام از این موارد میتواند زمینهساز شکست شما در کسب و کارتان باشد.
کمبود سرمایه
بیپولی از رایجترین عوامل شکست در کسب و کار است. نداشتن سرمایه کافی برای راهاندازی و دوام یک کسب و کار میتواند شما را در زمره کارآفرینان شکست خورده ایرانی قرار دهد. البته لازم بهذکر است که عدم آگاهی در زمینه سرمایهگذاری درست نیز میتواند زمینهساز شکست باشد.
شریک بد
برای اینکه به یک کارآفرین شکست خورده تبدیل نشوید، باید بدانید چگونه شرکای مناسب خود را انتخاب کنید. شریک بد میتواند یک کسب و کار موفق را بهسوی شکست سوق دهد؛ پس شما در جایگاه یک کارآفرین باید قادر به مدیریت ارتباطات خود با افراد و شرکاء باشید.
سخن آخر
کارآفرینی عملی بسیار تاثیرگذار در رشد و پیشرفت صنعت هر کشوری است، همچنین این مسئله میتواند منجر به اشتغال افراد بیکار شود، پس چه بهتر که این عمل شایسته به درستترین شیوه ممکن انجام پذیرد تا نتیجه آن رضایتبخش باشد.
با توجه به موارد ذکر شده در این مقاله، باید متوجه شده باشید که دلیل شکست کارآفرینان، عدم آگاهی در زمینه عوامل موفقیت در کسب و کار است. پیشنهاد ما به کارآفرینان تازهکار مطالعه در این زمینه و بکارگیری تجربیات کارآفرینان موفق است. ممنون که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید.
ارسال پاسخ