آبروداری با رازداری در زندگی مشترک

آبروداری با رازداری در زندگی مشترک
همه‌ی افراد برای داشتن زندگی آزاد و با رضایت به حریم خصوصی نیاز دارند.

همه‌ی افراد برای داشتن زندگی آزاد و با رضایت به حریم خصوصی نیاز دارند. به همین دلیل است که ما برای محافظت از خود، در خانه را می‌بندیم و گاهی روی آن قفل می‌زنیم، رمزهای عبور برای حساب‌های آنلاین و مکان‌های امن برای نگهداری از اسناد خصوصی خود داریم. اما در مورد زندگی مشترک خود چطور رفتار کرده‌ایم؟ آیا حریم آن را حفظ می‌کنیم؟ زندگی مشترک ما مرزی دارد؟ آیا از حریم زندگی خود حفاظت می‌کنیم؟ رازداری در زندگی مشترک از مهم‌ترین اصول حفظ حریم‌های ما و همسرمان است. اما سوال اینجاست که چه چیزهایی راز هستند و باید آنها را از چه کسانی پنهان کنیم؟

حفظ امنیت زندگی مشترک با رازداری

امنیت یک زندگی مشترک با حفظ رازهای آن زندگی تامین می‌شود. هر زندگی حریمی دارد که برای مراقبت از آن باید برخی حرف‌ها را همیشه پیش خود نگاه داشت. اگر همسر قابل اعتمادی باشید، حتما می‌دانید که هر حرفی از زندگی مشترک‌تان را نباید برای دیگران بازگو کنید. خیلی چیزها هستند که باید بین شما و همسرتان بمانند و حتی فرزندان یا پدر و مادرتان نباید درجریانش قرار گیرند. هرچه بیشتر رازدار باشید، رابطه‌ی شما و همسرتان هم صمیمی‌تر خواهد بود. فرقی نمی‌کند راز شما چقدر کوچک باشد، همین که بدانید باید از آن مراقبت کنید، باعث ایجاد همدلی در زندگی مشترک‌تان خواهد شد. در طول زندگی مشترک با رازهای زیادی روبرو خواهید شد که باید آنها را پیش خود نگاه دارید. اما به طور معمول باید از بازگویی چنین مطالبی در بیرون از خانواده خودداری کنید:

  • بیماری‌ها
  • اختلافات خانوادگی
  • مسائل مالی
  • مسائل کاری همسر
  • اسرار مربوط به خانواده‌ی همسر
  • و هر موضوع دیگری که همسر شما تمایل ندارد دیگران بدانند
بیشتر بخوانید:   دخالت خانواده همسر، پادرمیانی نیست

چرا باید رازدار زندگی مشترک‌مان باشیم؟

چرا باید رازدار زندگی مشترک‌مان باشیم؟

ایجاد پیوند عاطفی

همان‌طور که قبلا هم گفتیم رازداری به ایجاد پیوندهای عمیق عاطفی منجر خواهد شد. این موضوع حتی بین دیگر افراد هم صادق است. یک راز مشترک می‌تواند دو نفر را به هم نزدیک‌تر کند. اگر هر یک از طرفین بخواهد راز میان‌شان را افشا کند، پیوند‌های بین آنها سست خواهد شد.

ایجاد حس اعتماد

تمام کسانی که رازدار هستند، در نگاه دور و بری‌های خود قابل اعتماد هستند. ایجاد حس اعتماد کار خیلی ساده‌ای نیست. یکی از راه‌هایی که می‌شود، اعتماد اطرافیان را جلب کرد، همین رازداری در زندگی مشترک است. وقتی دیگران ببیند که شما رازهای همسر خود را بازگو می‌کنید، مطمئنا به شما اعتماد نمی‌کنند. به این دلیل که می‌بینند، وقتی شما نمی‌توانید رازهای شریک زندگی خود را نگاه دارید، پس رازهای آنها را هم حفظ نخواهید کرد.

جلوگیری از دخالت دیگران

هرچه دیگران بیشتر از مسائل و مشکلات شما بدانند، راه برای دخالت‌شان بازتر خواهد بود. رازداری در زندگی مشترک باعث می‌شود که دیگران کمتر از چالش‌ها و مشکلات شما بدانند و درنتیجه تا جایی که شما از آنها درخواست مشورت دادن نکردید، در تصمیم‌گیری‌های شما دخالت نکنند. همیشه به یاد داشته باشید که دخالت خانواده‌ی همسر، پادرمیانی نیست، پس مراقب رازهای زندگی مشترک‌تان باشید.

الگوبرداری فرزندان‌تان از شما

اگر فرزند یا فرزندانی دارید، رازداری در زندگی مشترک شما می‌تواند درس بزرگی در زندگی آنها باشد. وقتی از سنین کم با رازداری شما و همسرتان مواجه باشند، آنها هم کم‌کم یاد می‌گیرند. شما می‌توانید با رازداری به عنوان یک الگو، در تمام ابعاد زندگی آنها، خصوصا زندگی مشترک‌شان باشید.

بیشتر بخوانید:   ازدواج خوب است یا تجرد؟ خوبی‌ها و بدی‌ها

حفظ حرمت‌ها

تصور کنید دیگران از هر اختلاف و دعوای شما دو نفر با خبر باشند. بعد از مدتی که اختلاف شما و همسرتان حل شود، دید دیگران نسبت به شما و همسرتان تغییر خواهد کرد. با وجود اینکه مشکلات در هر خانه‌ای هست، اما نباید اخبار آن از خانه‌ی شما بیرون رود. عدم رازداری در زندگی مشترک از دلایل مراجعه به مشاور خانواده است. سعی کنید خودتان مشکلات‌تان را حل کنید و درصورت نیاز پیش یک مشاور خانواده یا نهایتا یک فرد بی‌طرف و دلسوز بروید تا بتوانید کمک بگیرید.

حفظ آبرو

همه‌ی ما کم‌و‌کاستی‌هایی داریم. در اخلاق، اوضاع مالی یا حتی وضعیت سلامتی خود با چالش‌هایی روبرو هستیم که دوست نداریم دیگران بدانند. بنابراین نباید اخبار هیچ‌کدام از این موضوعات از در خانه بیرون رود. اگر می‌خواهیم آبروی ما حفظ شود، باید آبروی همسرمان را حفظ کنیم. زن و شوهر مثل لباس همدیگر هستند و برای پنهان کردن ایرادات همدیگر باید تلاش کنند.

پرحرفی عامل لو رفتن خیلی از رازهاست

پر حرفی عامل

با وجود اینکه همه‌ی ما می‌دانیم افشای رازهای خانواده، خصوصا زندگی مشترک کار اشتباهی‌ست، با این حال گاهی پیش می‌آید که زوجین حرف‌هایی را به دیگران می‌گویند که نباید. حتی گاهی ممکن است خود ما هم رازهای خانه را برای دیگران ببریم. اگر فکر می‌کنید که شما یا همسرتان دائم درحال افشای رازهای زندگی مشترک‌تان هستید، حتما یکی از شما یا هردوی‌تان پرحرف هستید.

کسانی که پرحرفی می‌کنند، بدون فکر کردن صحبت می‌کنند. وقتی بی‌فکری چاشنی حرف‌های شما باشد، قطعا از زندگی‌تان چیزهایی را می‌گویید که نباید دیگران بدانند. چون اصلا به عواقب آن فکر نمی‌کنید. پس برای مقابله با این مشکل، در ابتدا باید تمرین کنید که پرحرفی نکنید. همه‌چیز زندگی خود را برای دیگران بازگو نکنید. حتی خوشحالی‌های خود را جار نزنید. وقتی در جمعی نشسته‌اید برای جلب توجه دیگران هر حرفی را نزنید و درباره‌ی تمام امور زندگی خود صحبت نکنید. شاید حرف‌هایی که می‌زنید درباره‌ی رازهای زندگی‌تان نباشد، اما به هرحال لازم نیست دیگران همه‌چیز شما را بدانند.

بیشتر بخوانید:   ۱۳ مورد از حرکات بدنی که شما را ضعیف جلوه می‌دهد

یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ حریم شخصی، رازداری در زندگی مشترک است. اگر دوست ندارید که دیگران در زندگی شما سرک بکشند، شما هم در زندگی آنها دخالت نکنید. مهمترین کاری که باید بکنید، این است که به حریم شخصی دیگران احترام بگذارید تا آنها هم این کار را بکنند. شاید فکر کنید که دخالت نکردن شما نمی‌تواند جلوی دخالت‌های آنها را بگیرد، اما دخالت کردن شما حتما موجب سرک کشیدن‌شان در زندگی شما خواهد بود.