تمام آنچه که برای دستیابی به موفقیت احتیاج داریم در دستان خود ماست. افراد موفق به دلیل عاداتی که دارند، در جایگاه موفقیت به سر میبرند. همهی ما هرچیزی را که به دست آوردهایم، مدیون عادات باکیفیتی هستیم که در خود ایجاد کردهایم. با ایجاد عادات خوب و مثبت، شما هم میتوانید موفق شوید و زندگی خوبی داشته باشید. در این مقاله از سایت همراهتم تفاوت میان افراد موفق و عادی را با هم میخوانیم.
افراد موفق چگونه زندگی میکنند؟
اگر به سبک زندگی آدمهای موفق در تمام جهان نگاهی بیندازید، متوجه خواهید شد که در بین همهی آنها اشتراکاتی وجود دارد به نام عادات خوب و مثبت. افراد موفق در زندگی شخصی و حرفهای خود از سبکی پیروی میکنند که آنها را به سمت موفقیت و پیروزی هدایت میکند. درواقع آنها در زندگی خود کارهایی را انجام میدهند که افراد ناموفق از آنها غافل بودهاند. این افراد با برنامهریزی روشن و عملی، اقداماتی را انجام میدهند که آنها را به اهدافشان نزدیک کند.
هزاران سال است که موفقیت در زندگی بشر، توسط متفکران و فیلسوفان بزرگ مورد مطالعه قرار گرفته است. برایان تریسی (Brian Tracy) سخنران انگیزشی در این زمینه میگوید: «من شخصاً بیش از 30 سال است که در این زمینه مطالعه کردهام. چیزی که من دریافتهام این است که موفقترین افراد، کسانی هستند که عادتهای خوبی دارند.»
تفاوت میان افراد موفق و عادی
برای دستیابی به پیروزی لازم نیست که حتماً تمامی مسیر را بشناسید، بلکه تنها با دانستن چند گام مشخص میتوانید به موفقیتهای بزرگی دست پیدا کنید. تفاوت میان افراد موفق و عادی تنها در عادات آنهاست. برای اینکه شما هم فرد موفقی باشید باید عادات درستی داشته باشید. در ادامه برخی از این رفتارهای مثبت را میخوانید.
-
هدفمند باشید
اولین عادت افراد موفق این است که هدفمند هستند. شما هم برای موفقیت باید هدفگذاری داشته باشید. برنامههای خود را مکتوب کنید تا عادتهای مثبتی در خود ایجاد کنید. همهی افراد بسیار موفق به شدت هدفگرا هستند. آنها دقیقاً میدانند چه میخواهند، آن را یادداشت میکنند و طبق آن پیش میروند. افراد موفق دو برنامهی روزانه و بلندمدت دارند که هر دو را در کنار یکدیگر در پیش میگیرند.
-
روی نتیجه تمرکز کنید
دومین عادت افراد بسیار موفق، نتیجهگرایی آنهاست. برای به دست آوردن نتیجه باید دو موضوع را فراموش نکنید. اول اینکه به صورت مداوم تمرین کنید. شما باید در جهت اهدافی که دارید، حرکت کنید. در این مسیر باید هر روز بیشتر از دیروز، یاد بگیرید و برای تقویت مهارتهای خود تلاش کنید.
اصل دوم مدیریت زمان است. مدیریت زمان به این معنیست که اولویتهای مشخصی را در مورد کاری که انجام میدهید تعیین کنید و سپس روی استفادهی ارزشمند از زمان خود متمرکز شوید. برای اینکه بتوانید به نتیجهی دلخواه برسید باید از زمانی که دارید بهترین استفاده را بکنید.
-
عمل کنید
سومین عادت اصلی که باید در خود ایجاد کنید، انجام مداوم کارهایتان است. باید راههای غلبه بر اهمالکاری را یاد بگیرید تا از این طریق بتوانید به وظایف خود عمل کنید. اگر مدام کارهایتان را پشت گوش بیندازید، هرگز نمیتوانید به موفقیت برسید. سرعت در هر کاری که انجام میدهید برای موفقیت شما ضروری است. ترسهای خود را کنار بگذارید و با تمام انرژی به سمت دستیابی مهمترین اهداف خود حرکت کنید.
-
مردمدار باشید
روابط موثر یکی از پایههای اصلی موفقیت است. اگر میخواهید در زندگی پیروز باشید باید عاداتی مانند: صبوری، مهربانی، دلسوزی و درک متقابل را در خود تقویت کنید. توانایی شما در کنار آمدن با دیگران، میتواند برایتان پیروزی به ارمغان بیاورد.
-
به سلامتی خود توجه کنید
شما باید با دقت مراقب رژیم غذایی خود باشید و همیشه غذاهای سالم را در وعدههای غذاییتان مصرف کنید. به طور منظم ورزش کنید. باید عادات خوبی در استراحت و تفریح داشته باشید که در ترکیب با رژیم غذایی و ورزش، شما را قادر سازد سالیان سال را در سلامتی جسم و روح سپری کنید.
به یاد داشته باشید، سلامتی شما مهمترین دارایی شماست و این موضوع کاملاً تابع عادات و سبک زندگی شما است.
-
صادق باشید
عادت ششم، صداقت و درستکاری است. شخصیتی که در طول زندگی از خودتان میسازید، تقریباً از هر چیز دیگری مهمتر است. صداقت به این معناست که در هر کاری که انجام میدهید، درستی و راستی را درنظر بگیرید.
ارزشهای مشخص و روشنی برای خود تعیین کنید تا زندگیتان را بر مدار درستی سازماندهی کنید. شما با این کار برای خود چشماندازی ایجاد میکنید که زندگیتان را مطابق با عالیترین آرمانهای خود بگذرانید. حقیقت را فدای منفعت نکنید و برای درستکاری خود ارزش قائل باشید.
-
خودآگاهی داشته باشید
توانایی شما در ارزیابی و تحلیل خودتان، باید مهمترین ویژگی شخصی شما باشد. زمانی که توانایی ارزیابی خودتان را داشته باشید، میتوانید کارهایتان را قضاوت کنید و آنها را با معیارهایتان بسنجید. اگر در مقایسه با معیارهای صحیح خود پیش نرفته باشید، میتوانید خیلی سریع مسیر خود را عوض کنید تا از ارزشهای خود پیروی کنید.
درست است که عمدهی عادات شما به صورت غیر ارادی و از زمان کودکی شکل گرفته است، اما با ارزیابی دقیق ویژگیهای شخصی خود میتوانید بهترین عادات و رفتارهای خود را پیدا کنید تا آنها را تقویت کنید. در این بین برای ترک عادات غلط خود نیز میتوانید برنامهریزی درستی داشته باشید. این کار باعث میشود تا دلایل شکستهای خود را بفهمید، از مسیر موفقیت دور نشوید و برای پیروزی آمادگی داشته باشید.
ارسال پاسخ