مدارج تحصیلی: لیسانس طراحی گرافیک از آموزشگاه هنری سنت مارتینز
علایق: پیاده روی، هنر، غذا و شراب مرغوب
فلسفه شخصی : «اگر کمی بهتر نگاه کنید، هر چیزی ممکن است. گاهی اوقات رخدادهای ناگواری در زندگی رخ میدهند اما من واقعاً بر این باور هستم که در درون هر چیز بد یک فرصت جدید و روشن در انتظار شماست.»
مندی می دانست که اگر قرار بود هرگونه شانسی برای عرضه محصول خود یعنی فنجان بدون چکه نوزاد را در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ داشته باشد، این محصول باید دارای ویژگی های خاصی باشد. او یکی از این ظرف ها را با آب انگور سیاه پر کرد، آن را در یک جعبه سفید رنگ قرار داد و برای مسئول خرید شرکت تسکو فرستاد.
نحوه عملکرد او موثر واقع شد. پس از چند روز از شرکت تسکو با او تماس گرفته شد و طی چند هفته، فنجان های بدون چکه مخصوص نوزاد شرکت هابرمن، تحت عنوان انی وی آپکاپ در قفسه های سوپرمارکت خودنمایی کرد و راه را برای موفقیت جهانی و نیز ثروتمند شدن این شرکت هموار ساخت.
او قبل از اینکه مادر سه فرزند باشد، طراحی گرافیک می خواند. اما وقتی دختر او امیلی با شرایطی به دنیا آمد که مکیدن برایش دشوار بود، هابرمن چنان احساس استیصال و درماندگی کرد که تصمیم گرفت برای تغذیه کودکش راه حلی پیدا کند.
او سعی داشت با اشیایی که در خانه پیدا می کرد به راه حلی برسد و به همین دلیل ساعت ها روی میز آشپزخانه وقت صرف می کرد تا ابزاری خلق کند که به کمک آن بتواند بر این مشکل غلبه نماید. سرانجام پس از پنج سال تحقیق و چاره جویی بی وقفه، به یک مدل کارساز دست پیدا کرد. در تمام این مدت دوستانش با شک و تردید به او می نگریستند که چرا او باید ساعت ها از وقت خود را صرف یک پروژه غیرممکن نماید.
حالا دیگر این ابداع از اقدامات سابق او به شمار میرود. هابرمن پس از رفتن به خانه یکی از دوستانش و دیدن یک قوطی آب میوه مخصوص نوزادن روی فرشی کرم رنگ، ایده اختراع دوم به ذهنش رسید. نتیجه آن، فنجان بدون چکه مخصوص نوزاد بود که منفذ آن میان هر جرعه به طور اتوماتیک مسدود می شود. ابداع شیری که به طور کامل آب بندی باشد تلاش زیادی می طلبید اما پیدا کردن شرکتی که حاضر باشد تولید آن را به عهده گیرد، از آن هم سخت تر بود و هابرمن بیش از ۲۰ جلسه معارفه ارائه داد که موفقیتی در پی نداشت.
سپس با بی باکی پول خود را جهت ساخت یک نمونه كامل سرمایه گذاری کرد. این ریسک نتیجه بخش بود. او یک شرکت کوچک واقع در ويلز را پیدا کرد که حاضر بود به عنوان نماینده فروش و بازاریابی و به صورت حق العمل با او همکاری کند و طی چند ماه، هفته ای ۶۰٬۰۰۰ فنجان به فروش رفت.
یک ماه پس از اینکه شرکت ویلزی نمایندگی فروش او را به عهده گرفته بود، یک شرکت تولید کننده، مجوز تولید فنجان بدون چکه نوزاد هابرمن تحت نام انی وی آپکاپ را گرفت و در یک کارخانه جدید شروع به تولید این محصول کرد. ناگهان او متوجه شد که یک کارخانه معروف همان فنجان را با استفاده از تکنولوژی وی تولید نموده است. تصمیم گرفت رقبایش را به جرم استفاده غیرقانونی از حق امتیاز خود به دادگاه بکشاند. پس از کشمکش حقوقی که ۱۸ ماه به طول انجامید، رقیب او سرانجام تقاضای فرجام کرد و هزینه ها و خسارات عمده ای که به هابرمن و گروهش وارد آورده بود را پرداخت نمود.
1دیدگاه