من همراهتم! مقالات خوب رو در همراهتم دنبال کنید.

شناخت تبلیغات به روش اینترنتی

 

 

 

شناخت تبلیغات به روش اینترنتی

(تبلیغاتت رو به روز کن)

نویسنده: حانیه فتاحی

 

امروزه دنیا درحال تغییر است به طوری که هر لحظه در یک گوشه از این کره زمین چیز جدیدِ علمی، کشف میشود و بر دانسته های انسان روز به روز اضافه میشود.

همه چیز درحال تغییر است حتی شیوه تبلیغات .

کاری به خوب یا بد بودن این تغییرات نداریم اما کسی موفق است که پا به پای این دگرگونی ها ،تغییر کند وگرنه زیر پای این غول پیشرفت ، که هر لحظه بزرگتر و قوی تر میشود له خواهدشد.

دیگر زمان اینکه تبلیغات خود را به روزنامه ها بسپاری  و منتظر چاپ شدنشان باشی گذشته، کمتر کسی تبلیغات خود را به نشریه ها میسپارد، امروزه عصر تکنولوژی ست .یک برند که محصولِ کشور دیگریست و کارخانه اش هزاران کیلومتربا ما  فاصله داردفقط ازطریق یک  تیزر تبلیغاتی که با  گوشی همراه در دسترس است فروش انجام می دهد .

حالا تصور کنید فردی را که خود را به روز نکند و توقع داشته باشد باهمان شیوه های قدیمی موفق شود.

امکان ندارد با پیش گرفتن مسیر قبلی خود به هدفش برسد .

مادر این مقاله قصد داریم ،به شما کمک کنیم تبلیغات خود را به روز کنید تا عرصه جدیدی از رونق تجارت خود را تجربه کنید.

 

تعریف تبلیغات اینترنتی

 

تبلیغات اینترنتی به استفاده از اینترنت به عنوان یک کانال و وسیله ارتباطی برای ارسال تبلیغات در محیط وب اشاره دارد، در تعریفی دیگر، تبلیغات اینترنتی را اینگونه تعریف نموده‌اند: نمایش دادن نامها و علائم تجاری، شعارها و تصاویر تبلیغاتی در سایتهای (پایگاههای) پربیننده اینترنت، به نحوی که به تحقق اهداف تبلیغات کمک نماید (سایت صدا و سیما ۲۰۰۲). در فرایند تهیه و اجرای تبلیغات اینترنتی، شرکتهای تبلیغاتی، ناشران اینترنتی، تبلیغ‌دهندگان (سازمانها و شرکتهای تولیدی و خدماتی) درگیرند.

 

تاریخچه تبلیغات اینترنتی

 

تبلیغات اینترنتی برای اولین بار و بصورت بنر در ۲۷ اکتبر سال ۱۹۹۴ و در سایت هات وایر نمایش داده شد. زمانی که هات وایر متوجه شد که برای تبلیغات می‌بایست فضای محدودی را در نظر گرفت، بنرهای تبلیغاتی بوجود آمدند.

در آن زمان ۱۴ طراح تبلیغاتی مبلغی معادل ۳۰،۰۰۰ دلار برای نمایش ۱۲ هفته‌ای تبلیغات خود پرداختند (کای و مداف ۱۹۹۹). در سال ۱۹۹۵ وب بعنوان رسانه‌ای عمومی پذیرفته شد. شرکت سان میکروسیستم در این سال زبان جاوا را به عموم عرضه کرد. در سال ۱۹۹۶ الدزموبیل۵ اولین اتاق گفتگوی تجاری را راه اندازی نمود.

 

تبلیغات سنتی چیست؟

 

تبلیغات سنتی یا بازاریابی آفلاین شامل استراتژی های ترفیعاتی مورد استفاده قبل از ظهور اینترنت می باشد اما این بدان معنی نیست که تبلیغات سنتی با پیدایش بازاریابی دیجیتال، جایگاه خود را از دست داده است. هنگامی که بخواهیم در یک منطقه ی جغرافیایی خاص فعالیت کنیم، تبلیغات سنتی از طریق بیلبوردها، چاپ تراکت و مجلات محلی، مناسب خواهد بود که البته معمولا سرمایه گذاری بالایی را می طلبد. برخی تکنیک های مورد استفاده در این روش عبارتند از: فروش مستقیم، رادیو، تلویزیون، تبلیغات چاپی و… .

 

■ تفاوت تبلیغات سنتی و اینترنتی(مدرن)

 

_ در تبلیغات سنتی هدف افزایش رضایت مشتری نیست و اغلب الویت مهم، فروش بیشتر به مصرف کننده میباشد در حالیکه در  تبلیعات اینترنتی سازمان در وهله ی اول به دنبال حفظ و وفادار نمودن مشتری است و ارائه یک نمونه محصول پایان تبلیغات نیست بلکه باعث ایجاد راه ارتباط با مشتری و وفادار سازی او می شود. به عبارت دیگر در تبلیعات سنتی هدف سهم از بازار است در حالی که در تبلیغات مدرن به دلیل اشباع شدن بازارها و رقابت سخت میان رقبا، سازمان ها به دنبال افزایش سهم خود از سبد مشتریان فعلی هستند. تحقق این سهم به دلایلی چون: هزینه کمتر مشتریان فعلی، وفاداری آنها و تثبیت سودآوری آنها و آشنایی با نیازها و خصوصیات مشتریان تحقق سود سازمان ها را بیشتر از گذشته امکان پذیر ساخته است.

 

 _ تعداد مشتریان در شیوه سنتی به دلیل حضور، نسبتا کم است اما در بازاریابی دیجیتال تعداد مشتریان بسیار زیاد است؛ زیرا بازاریابی با قرار دادن انواع تبلیغات در دنیای دیجیتال صورت گرفته و امکان معرفی محصول به سایر نقاط را امکان پذیر می کند.

البته برقراری ارتباط حضوری با مخاطبان، می تواند در برآورد شخصیت مشتریان، موفقیت چشمگیری داشته باشد.

 

_ در روش بازاریابی دیجیتال، اطلاعات با سرعت بیشتری در اختیار افراد قرار میگیرد و با توجه به رواج اشتراک گذاری ها در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، گوگل پلاس و…، امکان دیده شدن آنلاین تبلیغات افزایش یافته است؛ و حتی میتوان پیام های بازاریابی را در حین اجرا تغییر داد. در حالی که در بازاریابی آفلاین این چنین نیست.

 

 _ تبلیغات اختصاصی در بازاریابی مدرن نه تنها منجر به افزایش هزینه ها نمی شود بلکه در نهایت از بازاریابی سنتی کم هزینه تر می شود. زیرا استفاده از شبکه های اجتماعی، ایمیل و… تقریبا رایگان می باشند و تبلیغات با استفاده از بازاریابی دهان به دهان انجام میگیرد و بازاریاب نیازمند تخصص و دقت بیشتری است، در حالیکه بازاریابی سنتی، بهترین روش را استفاده از تاکتیک های بازاریابی همچون خرید آگهی تبلیغاتی در تلویزیون، رادیو، نشریات، پست،روابط عمومی تبلیغات چاپی مانند کاتالوگ و بروشور و همچنین فروش مستقیم میدانند؛ که این روش ها بسیار پرهزینه بوده و باعث میشود گاهی تغییرات فروش با میزان هزینه تبلیغات برابری نکند؛ البته شاید برای کسب و کارهایی که بودجه ی کافی برای بازاریابی در نظر گرفته اند، تبلیغ در رسانه های سنتی مانند تلویزیون توجیه پذیر باشد اما در مورد کسب و کارهای کوچک، تخصیص بودجه زیاد، ریسک بسیار بالایی دارد.

 

 _  در روش بازاریابی دیجیتال، اطلاعات با سرعت بیشتری در اختیار افراد قرار میگیرد و با توجه به رواج اشتراک گذاری ها در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، گوگل پلاس و…، امکان دیده شدن آنلاین تبلیغات افزایش یافته است؛ و حتی میتوان پیام های بازاریابی را در حین اجرا تغییر داد. در حالی که در بازاریابی آفلاین این چنین نیست.

 

 _ بازاریابی سنتی تصویر واضحی از مشتری ندارد اما در بازاریابی دیجیتال به دلیل نیاز به شناخت مشتری و امکانی که سیستم های فناوری اطلاعات و ارتباطات در اختیار ما قرار می دهد تصویر، روشن تر و ملموس تر خواهد بود.

 

 _ بازاریابی  دیجیتال محدودیت زمانی و مکانی ندارد. همیشه در دسترس بودن و فعالیت ۲۴ ساعته از دیگر مزیت های آن محسوب می شود در حالیکه بازاریابی سنتی این امکان را ندارد.

 

 _ دیجیتال مارکتینگ علی رغم کم هزینه و پر بازده بودن، معمولا زمان بر است. محتوا باید به طور مستمر تولید، ویرایش و منتشر شود، به نظرات پاسخ داده شود و به دلیل برخی سوء استفاده ها، باید همواره از سایت ها و صفحات مراقبت شود اما در روش سنتی این چنین نیست.

 

 

 

  • انواع تبلیغات اینترنتی

 

تبلیغات همسان یا Native

 

تبلیغات نیتیو، نوعی تبلیغات غیر متداول اینترنتی است که با فرمت های دیگری مانند تبلیغات بنری و متنی فرق دارد. تبلیغات نیتیو، تلاش می کند که نظر کاربران را با توجه به مشکلاتشان جلب کند. برای کسب درامد از تبلیغات نیتیو، راه های زیادی وجود دارد، که می تواند ساده ترین راه آن را ایجاد و مدیریت یک وبلاگ دانست.

 

شما می توانید در وبلاگتان، از موضوعات مربوط به صنعتی که در آن مشغولید محتوا منتشر کنید. تنها به این اکتفا نکنید که یک محتوای تبلیغی جهت ارائه به مخاطب بنویسید، بلکه سعی کنید هر چیزی که می تواند برای کاربران مفید و جالب باشد، روی وبلاگتان قرار دهید، سپس با مهارت های سئو، ایمیل مارکتینگ و پرورش لید، آنچه را که می خواهید به مشتریان بالقوه ارائه دهید را در محتواهایتان بگنجانید. این نوع تبلیغات بسیار هوشمندانه است چرا که نه تنها به صورت ناخواسته برای کاربر نمایش داده نمی شود بلکه هر فرد تبلیغی را مشاهده می کند که برایش ارزشمند است.

 

بازاریابی از طریق موتور جستجو یا SEM

 

بازاریابی از طریق موتور های جستجو به خصوص گوگل به این منظور انجام می شود که در یک مدت زمان معقول و با هزینه ای مناسب – نسبت به انواع دیگر تبلیغات اینترنتی – نام برند تجاری شما توسط افراد زیادی دیده شود. این تبلیغات با یک آگهی و با استفاده از عنوان، توضیحات و کلمات کلیدی صورت می گیرد. معمولا موتور های جستجو هزینه به ازای هر کلیک بر روی لینک شما هزینه ای دریافت می کنند.

 

نکته ای که در تبلیغات اینترنتی از طریق موتور های جستجو به ویژه گوگل اهمیت زیادی دارد این است که چه کلیدواژه ای برای نمایش تبلیغ انتخاب شود، چرا که تبلیغ شما وقتی نمایش داده می شود که کاربر کلیدواژه مد نظر شما را سرچ کرده باشد. به خاطر این که در موتور جستجوی گوگل رقابت برای گرفتن نخستین رتبه تبلیغات بالاست، قیمت هر کلیک برای برخی کلیدواژه ها بسیار بالا می رود.

 

تبلیغات بنری

 

شاید تعجب نکنید اگر بگوییم، تبلیغات بنری یکی از رایج ترین انواع تبلیغات است. در زمینه تبلیغات بنری، سیستم های تبلیغاتی زیادی برای ارائه خدمات وجود دارند. برای تبلیغات بنری، کافی است که در یکی از این سایت ها عضو شوید و بنر مور نظر خود را ثبت کنید. هزینه تبلیغات بنری هم مانند تبلیغات موتور های جستجو به صورت کلیکی و یا به ازای هر هزار نمایش دریافت می شود. گوگل را می توان بزرگترین شبکه تبلیغات نمایشی دانست.

 

تبلیغات موبایلی و شبکه های اجتماعی

 

با وجود این که برای تبلیغات از طریق موبایل، راه های مخصوصی وجود دارد اما شما سعی کنید که تمام راه هایی که برای تبلیغات اینترنتی انتخاب کرده اید را با پلتفرم های مختلف گوشی های تلفن همراه تطبیق دهید. طراحی رسپانسیو، اثربخشی تبلیغات را بیشتر می کند و باعث می شود بازدید آن بیشتر گردد. در سال 2016 آمار های گوگل نشان داد که ترافیک گوشی های موبایل از رایانه ها بیشتر شده است این یعنی وقتش رسیده که روی تبلیغات موبایل نیز سرمایه گزاری کنید.

 

شبکه های اجتماعی تبدیل به یک بخش مهم از زندگی ما شده اند که اکثر آن ها نیز از طریق تلفن همراه در دسترس اند. شبکه های اجتماعی می توانند به شناخته شدن برند شما و یافتن مشتریان باقوه کمک کند. از مهم ترین شبکه های اجتماعی که تبلیغات در آن ها موثر است، فیسبوک، توییتر و لینکدین هستند. این شبکه های اجتمای دارای پلتفرم تبلیغاتی خاصی اند که می تواند به شما در رسیدن به اهداف کمپین های تبلیغاتی تان کمک کنند.

 

آکادمی هفت شما را تا رسیدن به موفقیت همراهی می کند……………..