توسعه پذیر بودنِ کسب و کار فاکتوری است که میتواند شغل شما را به یک کسب و کار میلیونی تبدیل کند و به قول دانیل رونین سرپرست شرکت مشاوره ای دی او اس یو کی: اگر کسب و کاری که میخواهید شروع کنید توسعه پذیر نیست، بهتر است اصلا آن را شروع نکنید.
مفهوم توسعه پذیری شامل ملاحظات مربوط به هزینه های بهره برداری نیز میباشد. رونین اشاره میکند:«بهترین کسب و کارها آنهایی هستند که برای توسعه به هزینه های بهره برداری زیادی نیاز نداشته باشند.به عنوان مثال یک برنامه نویس بعد از اتمام یک کد نرم افزاری میتواند بدون هیچ هزینۀ دیگر آن را به تعداد دلخواه بفروشد. بنابراین این کار یک کار توسعه پذیر به حساب می آید.»
معرفی کارآفرین:
اولیور برندون بنیانگذار شرکت مسافرتی ای تی دی. او می گوید در جایی خواندم هرکاری میخواهید انجام دهید باید نسبت به آن کاملاً علم داشته باشید… و تنها چیزی که من به آن کاملاً علم داشتم خرید و فروش بلیط بود… یک طرح توجیه اقتصادی نوشتم و روی دو نکته پافشاری کردم. اول اینکه هیچگاه بلیط ها را از طریق آژانس های گردشگری نفروشم. دوم اینکه هیچ وقت بلیط مکان هایی مانند هتل که پر خواهند شد را نفروشم. با اجرای این دو قانون هیچ محدودیتی برای من وجود نداشت.» برندون با این کار قابلیت توسعه پذیری را برای کسب و کار خود فراهم کرد. وی میتوانست فعالیت خود را تا بی نهایت ادامه دهد.
ارسال پاسخ